Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NVC (Natural Vetcare)

Natural Vetcare er et selskap dedikert til å tilby naturlige helseprodukter og omsorg for kjæledyr. De tror på en helhetlig tilnærming til dyrehelse ved å bruke naturlige ingredienser og plantebaserte formuleringer.

Selskapet ble grunnlagt med visjonen om å gi trygge og effektive produkter som fremmer dyrs helse og velvære. De har et bredt spekter av produkter, inkludert kosttilskudd, hudpleieprodukter og urtemedisiner, som alle er utviklet med omsorg for dyrenes velvære.

Natural Vetcare setter stor vekt på forskning og utvikling for å sikre at produktene deres er av høyeste kvalitet. De samarbeider med veterinærer og eksperter innen naturmedisin for å utvikle produkter som er skånsomme mot dyrene og samtidig gir ønskede resultater.

Selskapet er stolt av sin etiske tilnærming og bærekraftige praksis. De bruker kun naturlige ingredienser av høy kvalitet og unngår skadelige kjemikalier eller syntetiske stoffer i produktene sine. Natural Vetcare er også opptatt av å minimere sin påvirkning på miljøet ved å bruke resirkulerbare materialer og oppmuntre til ansvarlig forbruk.

Besøk nettstedet deres på https://www.naturalvetcare.co.uk/about/ for å lære mer om deres filosofi, produkter og engasjementet deres for naturlig dyrehelse.

Visning
Nyhet
NVC Cat Skin Powder

20600060
Nyhet
NVC Cat Uri Care

20620030
Nyhet
NVC Dog Ageility Pellets

360 graders omsorg for eldre hunder: ledd, hjerne, hjerte og lever. Sterkt anbefalt for eldre hunder som ønsker å være aktive, våkne og fulle av liv. Deilige pellets som er enkle å gi.

2052-master
Fra:
Nyhet
NVC Dog Mobility Pellets

Tilskudd for sunn ledfunksjon hos alle hunder. 360 graders omsorg for aktive og velfungerende hunder: hofter, knær og albuer. Sterkt anbefalt for alle hunder som ønsker å fortsette å være aktive, samt for stive hunder som ønsker å føle seg bra. Deilige pellets som er enkle å gi til hunden din.

2050-master
Fra:
Nyhet
NVC Dog Silky Spray

Silky er en balsamspray designet for å takle de mest vanskelige flokene, spare tid og stress, og gi pelsen til kjæledyret ditt en silkeaktig finish. Alt for å gjøre børsting enklere for både hunden og hundeeieren.

20560300
Nyhet
NVC Dog Skin Pellets

Dogs Skin er et førsteklasses kosttilskudd for hunder som klør seg eller har sensitiv hud. 360 graders ernæringsstøtte for sunn hud, mye mer enn bare olje. Lindrer kløende eller sensitiv hud, støtter hudreparasjon og balanserer immunsystemet. Ideell for hunder i alle aldre med kløende ører. Dogs Skin Pellets er designet for å sikre god smak og kan blandes inn i hundens daglige fôring en gang om dagen. Vedlikeholdsdosen kan justeres etter behov og er ikke alltid relatert til hundens vekt.

2051-master
Fra:
Nyhet
NVC Dog Skin Solution

Oppdag NVC Dog Skin Solution - den ultimate løsningen for din hunds hudproblemer! Vår avanserte formulering er spesielt designet for å lindre kløe, irritasjon og andre hudrelaterte problemer hos hunder.

20530200
Nyhet
NVC Mobility Liquid

Tilskudd for sunn ledfunksjon hos alle hunder. 360 graders omsorg for aktive og velfungerende hunder: hofter, knær og albuer. Sterkt anbefalt for alle hunder som ønsker å fortsette å være aktive, samt for stive hunder som ønsker å føle seg bra. Flytende formel med leversmak.

20540500
Nyhet
NVC Pet Skin Balm

Pet'Skin Balm er en langvarig fuktighetsgivende balsam som er mykgjørende for tørr hud, sprukne snuter eller poteputer, kutt, skrammer og skrubbsår. Den myke naturlige balsamen egner seg både for katter og hunder.

20540080
Nyhet
NVC Relief Liquid

For eldre hunder med stive og slitne ledd. Relief er en kraftig urteblanding som gir støtte og komfort til hundens ledd. Spesielt egnet for eldre hunder med stive ledd. Kan også brukes i begynnelsen sammen med leddtilskudd som ekstra komfortstøtte for hunder med alvorlig nedsatt ledfunksjon.

2055-master
Fra:
Nyhet
NVC Senior Cat Skin Powder

20610060
Min side