Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

Kentucky Stable Rug 200gr

Produktnummer: 2160-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

Kentucky Stable Rug 200gr er et kvalitetsteppet som er designet for å gi optimal komfort og varme til hesten din gjennom hele vinteren. Dette teppet er perfekt for bruk i stallen, på hestetransport og andre steder hvor hesten trenger ekstra beskyttelse mot kulde og vær.

Teppet er laget av høykvalitets materiale som er både slitesterkt og pustende. Det har en fylling på 200 gram som gir god varme uten å bli for tungt eller overopphetende for hesten. Teppet er utformet for å gi god plass til skuldrene og beina, samtidig som det gir god beskyttelse mot vær og vind. Det har også en stor haleflap som gir ekstra beskyttelse mot vær og vind.

Kentucky Stable Rug 200gr har en klassisk og tidløs design som er perfekt for bruk i stallen eller under transport. Det har en anatomisk form som følger hestens kroppsform og gir god bevegelsesfrihet. Teppet har også justerbare bånd som gir en sikker og perfekt passform til hesten din.

Teppet er enkelt å vedlikeholde og kan vaskes i maskin på 30 grader. Det er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne den perfekte matchen for din hest.

Kentucky Stable Rug 200gr er en ideell løsning for deg som ønsker å gi hesten din god beskyttelse og varme gjennom hele vinteren. Med dette teppet kan du være trygg på at hesten din vil være komfortabel og godt beskyttet mot kulde og vær, uansett hvor den befinner seg.

Spesifikasjoner
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Deniers 600D
Bruk Transport, Stallen
Materiale Vegansk Kaninpels, Vegansk Saueskinn
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Flisavvisende Ja
Min side