Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

AWA Wonder Stone

Produktnummer: 19443000
EAN: 4043969099346
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

AWA Wonder Stone er et allsidig og effektivt verktøy som brukes til rengjøring og stell av hestens pels. Dette steinet er spesielt utviklet for å fjerne smuss, flekker og andre urenheter fra hestens kropp.

Wonder Stone er laget av naturlige materialer og har en unik sammensetning som gjør den ideell for å fjerne tøffe flekker og vanskelig smuss. Den kan brukes på forskjellige deler av hestens kropp, inkludert ben, man og hale.

Steinen er enkel å bruke - du trenger bare å fukte den og gni den forsiktig over området du ønsker å rengjøre. Den fjerner effektivt smuss og flekker uten å skade hestens hud eller pels.

AWA Wonder Stone er et pålitelig og populært produkt som brukes av mange hesteeiere og dyrepleiere. Den er egnet for daglig bruk og vil være en verdifull del av ditt hestestellutstyr.

Det er viktig å følge bruksanvisningen og bruke Wonder Stone forsiktig for å unngå unødvendig friksjon eller irritasjon på hestens hud. Rengjøring og stell av hesten din skal være en hyggelig og omsorgsfull opplevelse, og Wonder Stone kan bidra til å oppnå en ren og velstelt pels.

Min side