Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Likit/Studmuffin

Likit er en britisk produsent av hestegodterier og -leker som tilbyr en rekke forskjellige smaker og former for å underholde og berike hester og ponniene deres. Produkter inkluderer godterier som kan henges i stallen eller fra leketøyet, leker som kan fylles med godteri, og andre typer tyggeleker som kan bidra til å redusere stress og forebygge uønsket atferd. Likit har fokus på å tilby sunne og næringsrike alternativer til vanlige godterier, og alle produktene deres er laget av naturlige ingredienser. Likit er populært blant hesteeiere og stallansatte på grunn av deres engasjement for hestenes trivsel og helse, samt deres brede utvalg av smaker og former som passer til alle typer hester.

Visning
Sorter
Bizzy Ball

1850-master
Fra:
Bizzy Ball Wall Bracket

18524000
Bizzy Lick

1851-master
Fra:
Large Likit Display Stand

16694000
Likit Boredom Breaker

Revitaliser hestens hverdag med Likit Boredom Breaker! Vår banebrytende leke gir en ekstraordinær kombinasjon av moro og mental stimulering, slik at din hest kan utforske, lære og nyte. Fylt med smakfulle Likit-godbiter, engasjerer dette intelligente systemet hestens naturlige nysgjerrighet og holder kjedsomhet i sjakk. Gi din hest en lekfull utfordring som forvandler stalltiden til et eventyr med Likit Boredom Breaker – for en lykkeligere, sunnere og mer tilfredsstillende hest!

1845-master
Fra:
Likit Boredom Buster

Likit Boredom Buster - Gi din hest den ultimate lekeopplevelsen! Utforsk en verden av intelligens og underholdning med vår innovative interaktive leke. Stimuler hestens nysgjerrighet, reduser kjedsomhet og fremme sunn mental og fysisk aktivitet. Gjør stalltiden til et eventyr med Likit Boredom Buster - for en gladere, mer aktiv og tilfredsstillende hest!

18444011
Nyhet
Likit Graze Maze

1856-master
Fra:
Nyhet
Likit Graze Paste

18574000
Likit Himalayan Rocksalt Brick Shape -2kg-

16782000
Likit Himalayan Rocksalt Natural Shape with Pink Rope -3,3kg-

16792000
Likit Holder

Likit Holder - Berik hestens verden med morsom og belønnende lek! Enkel å feste og allsidig i design, vår Likit Holder gir din hest en interaktiv og spennende opplevelse. Utforsk et utvalg av smaker og hold hesten engasjert og tilfreds. Skap glede i hver bit med Likit Holder - for en gladere og mer aktiv hest!

1843-master
Fra:
Likit Multipack -Green-

18494005
Min side