Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kosttilskudd til hest

Visning
Sorter
AKS Paste AntiBite

13590250
NAF B Vitamin

B-vitaminer gir et bredt spekter av B-vitaminer i flytende form som støtter nervefunksjon og en sunn stoffskifte. Inneholder ikke noe tilsatt sukker eller fargestoffer.

1805-master
Fra:
NAF Biotics

Biotics" er en konsentrert blanding av prebiotika og probiotisk gjær for en balansert tarmflora.

1701-master
Fra:
NAF Biotin Plus

Biotin Plus" inneholder metionin, MSM, sink og kalsium for å opprettholde sunne og friske hover. Ved redusert hovkvalitet eller vekst, bør du heller vurdere PROFEET i pulver-, flytende- eller pelletsform.

17021500
NAF Cider Vinegar

17110250
NAF Comfort

17981000
NAF Devils Reflief

Devil's Relief er et flytende tilskudd med Djävulsklo, urter og MSM for komfort til stive ledd og områder som har blitt påvirket av mindre støt, slag eller spenninger. Det bør ikke gis til drektige eller diegivende hopper.

17151000
NAF Easy Breathing

Easy Breathing er et pulver urtebasert tilskudd som vedlikeholder sunne og rene lunger. Det kan brukes som et karensløst alternativ til Respirator Boost.

17181000
NAF Easy Breathing Liquid

Easy Breathing er et flytende urtebasert tilskudd som vedlikeholder sunne og rene lunger. Det kan brukes som et karensløst alternativ til Respirator Boost.

17191000
NAF Electro Lytes Liquid

Electro Lytes er en ferdigblandet flytende væskerstatning som tilfører de fire viktigste kroppssaltene (elektrolytter) som går tapt ved svetting som følge av arbeid eller varmt vær. Gis direkte i fôret eller vannet, alltid med samtidig fri tilgang til usaltet vann.

17211000
NAF Electro Salts

Electro Salter er en konsentrert sammensetning av de fire viktigste kroppssaltene (elektrolytter) som går tapt ved svetting som følge av arbeid eller varmt vær. Gis direkte i fôret eller oppløst i vann, alltid med samtidig fri tilgang til usaltet vann.

17221000
NAF Energ

EnerG kombinerer jern, kobber og sink med K-vitamin og B-vitaminer for en optimal blodprofil og metabolisme hos den høytytende hesten.

17232000
Min side