Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Ørehetter

Visning
Sorter
AWA Ørehette Florenz

5017-master
Fra:
Dyon Classic Fly Hat

58014006
Dyon Classic Soundless Fly Hat

58024006
Dyon Diamond Fly Veil

5915-master
Fra:
Dyon Show Fly Hat

58044006
Dyon Show Soundless Fly Hat

58054006
Kentucky Anti Fly Nose Net

24454001
Kentucky Fly Veil Wellington 3D Logo

2408-master
Fra:
Kentucky Fly Veil Wellington Metal Chain

2448-master
Fra:
Kentucky Fly Veil Wellington Plaited Cord

2441-master
Fra:

Ørebeskyttere og fluehetter beskytter hesten din mot insekter om sommeren. I tillegg bidrar de til økt konsentrasjon under trening. De er ikke bare funksjonelle, men også stilige, og fullfører utstyrssettet ditt.

Fluehetter, funksjonelle og stilige
Fluer og andre insekter plager ofte hester. Jo mer en hest blir forstyrret, desto mer rister den på hodet. Noen ganger kan irritasjonen være så stor at hestens fokus ikke er på treningen. Dette kan ha en negativ innvirkning på prestasjonen din, for eksempel i en konkurranse. Derfor er en fluehette en utmerket måte å beskytte hestens ører på. En fluehette sikrer et høyere konsentrasjonsnivå, noe som er nyttig i alle slags situasjoner. Det hjelper spesielt med skvetne hester. Hos Kentucky Horsewear utvikler vi høyst funksjonelle produkter som fortsatt er stilige. Vi bruker kun materialer som ikke skader andre dyr.

Hva er formålet med en fluehette?
Ørene er en av de mest følsomme kroppsdelene til en hest. Derfor er god beskyttelse essensielt. En fluehette er ideell for å holde fluer og andre insekter borte fra hestens ører. Derfor brukes dette hjelpemidlet ofte under trening eller i en konkurranse. I tillegg er en fluehette et motetilbehør. For å oppnå det komplette Kentucky-utseendet, er de fleste av våre fluehetter tilgjengelige i en farge som matcher våre salunderlag. På denne måten vil du og hesten din alltid se stilige ut.

Hvilken fluehette passer for min hest?
Deltar du regelmessig i konkurranser med hesten din? Da er en lydløs fluehette et utmerket valg. Den forbedrer fokuset for både hest og rytter. Er hesten din ikke påvirket av lyder i omgivelsene? Da er en vanlig fluehette veien å gå. Vi har dem i mange forskjellige farger slik at de kan matche resten av utstyret ditt. I tillegg til våre fluehetter har vi også fluebeskyttelsesmasker. En fluebeskyttelsesmaske beskytter hestens øyne og ører mot insekter. Fluebeskyttelsesmasker brukes hovedsakelig på beite. Våre fluebeskyttelsesmasker kan også brukes under trening av hesten eller ponnien din.

Hvordan setter du på en fluehette på hesten din?
En fluehette er ganske enkel å sette på hestens ører, men du må være forsiktig. Først setter du det ene øret inn i fluehetten og trekker den forsiktig ned til ørespissen er i fluehettens spiss. Deretter gjør du det samme med det andre øret. Neste steg er å sette på hestens hodelag som du vanligvis gjør. Fordelen med våre fluehetter er at du ikke trenger å feste dem med snorer, da vi har en lengre nakke del for å forhindre at fluehetten sklir under hodelaget.

Hvorfor bør jeg bestille en fluehette fra Kentucky Horsewear?
Leter du etter en høykvalitets fluehette til hesten eller ponnien din? Hos Kentucky Horsewear inkluderer vårt sortiment fluehetter som passer perfekt til hesten din. Våre stilige fluehetter er alltid praktiske i en konkurranse. I tillegg til vår vanlige kolleksjon tilbyr vi også lydløse fluehetter. De har ørebeskyttelser med lyddemping slik at hesten din kan konsentrere seg bedre under trening. Våre fluehetter er ikke bare svært stilige, de gir deg som rytter en bedre rideopplevelse. Vi har passende produkter for enhver type rytter i vårt sortiment. I tillegg til fluehetter har vi også fluebeskyttelsesmasker.

 

 

Min side