Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF (Nutritional Advanced Formulas)

NAF Equine er en britisk produsent av høykvalitets tilskudd og pleieprodukter for hester. Selskapet ble etablert i 1982 og har siden den gang blitt en ledende leverandør av hesteprodukter i Storbritannia og rundt om i verden. NAF Equine tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert tilskudd for ledd, mage, respirasjon og hud, samt hovpleie, sjampo og mye mer. Produktene er utviklet ved hjelp av den nyeste forskningen og er laget med nøye utvalgte ingredienser for å sikre optimal helse og ytelse for hester.

Visning
Sorter
NAF Appy Treats

NAF Appy hestegodteri er smakfullt og sunt godteri til hester laget av de fineste naturlige ingrediensene. Det inneholder ekte epler som vi vet at hesten din vil elske. NAF Appy hestegodteri er veldig smakfullt og fristende for hesten din. NAF Appy hestegodteri er ideelt å gi hver dag, etter trening når du vil gi hesten noe ekstra som belønning, eller bare for å vise hesten din hvor mye du elsker den.Inneholder ikke tilsatt sukker!

17001000
NAF B Vitamin

B-vitaminer gir et bredt spekter av B-vitaminer i flytende form som støtter nervefunksjon og en sunn stoffskifte. Inneholder ikke noe tilsatt sukker eller fargestoffer.

1805-master
Fra:
NAF Biotics

Biotics" er en konsentrert blanding av prebiotika og probiotisk gjær for en balansert tarmflora.

1701-master
Fra:
NAF Biotin Plus

Biotin Plus" inneholder metionin, MSM, sink og kalsium for å opprettholde sunne og friske hover. Ved redusert hovkvalitet eller vekst, bør du heller vurdere PROFEET i pulver-, flytende- eller pelletsform.

17021500
NAF Blueberry & Banana Treats

Hestegodteri med smak av blåbær og banan. Naturlig smaksatt uten tilsatt sukker.

18281000
NAF Braid It Up

Premium flettespray. Flett enkelt og raskt. Bruk Braid it Up for å stoppe irriterende hårstrå fra å stikke ut og hold flettene på plass under konkurransen.

18060500
NAF Brighter Than White

Hvitere enn hvitt. Hvittgjørende pulver for å skape blendende hvite ben. Skap den perfekte finishen ved å bruke Brighter than White på hestens hvite ben, pels eller hale. Blandes med vann til ønsket konsistens eller påfør pulveret direkte på våt pels.

18130600
NAF Cherry Treats

NAF Cherry inneholder kun naturlige ingredienser. Her kombineres den deilige smaken av kirsebær med naturlig nype og rødbete, noe som skaper en smakfull fruktig godbit som hesten din bare kommer til å elske.

18291000
NAF Cider Vinegar

17110250
NAF Citronella Tag

18150000
NAF Comfort

17981000
NAF Cooling Wash

Designet for å kjøle ned, avslappe og friske opp slitne muskler etter intens trening eller i varme sommerdager. Vasker svette og støv direkte ut av hestens pels uten behov for skylling. Overflødig vann fjernes med svetteskrape.

18200500
Min side