Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF Biotics

Produktnummer: 1701-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Biotics" er en konsentrert blanding av prebiotika og probiotisk gjær for en balansert tarmflora.

NAF Biotics er et kosttilskudd som er designet for å støtte en sunn fordøyelse hos hester. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Dette kosttilskuddet inneholder prebiotika og probiotika som bidrar til å opprettholde en balansert tarmflora og fordøyelsesfunksjon. Prebiotika er ufordøyelige fiberkomponenter som stimulerer veksten og aktiviteten til gunstige bakterier i tarmen. Probiotika er levende mikroorganismer som bidrar til å opprettholde en sunn mikrobiell balanse i tarmen.

NAF Biotics kan hjelpe til med å opprettholde en sunn fordøyelse, optimal næringsopptak og avfallseliminering. Det kan være spesielt nyttig for hester som opplever fordøyelsesproblemer, fôrskifter, stress eller antibiotikabehandling, som kan påvirke tarmfloraen negativt.

Tilskuddet kommer vanligvis som en pulverblanding som enkelt kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF Biotics er et pålitelig kosttilskudd som brukes av hesteeiere og trenere for å støtte en sunn fordøyelse hos hester. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å opprettholde en balansert tarmflora, fordøyelseshelse og optimal næringsopptak.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side