Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Ofte Stilte Spørmål

Produktene kan kjøpes hos våre forhandlere eller på www.ryttersport.com.

Forhandlerene kan du finne her

Dette er veldig uheldig, men det skjer noen ganger. Du bør ikke signere noen ting på posthuset, hvis du ser at pakken er ødelagt på utsiden.Vennligst ta kontakt til kundeservice med bilder av det som er ødelagt og av esken, hvis den også er ødelagt, kan vi hjelpe deg videre.

Når du gjør en bestilling i vår nettbutikk, vil du motta en e-post med ordrebekreftelse. Vi vil begynne å plukke og pakke din bestilling, og sende den ut fra vårt lager innen 24 timer.

Når vi sender det ut vil du motta en e-post med sporingskode slik at du kan spore forsendelsen. Når pakken ankommer ditt lokale postkontor, vil du få en melding på SMS eller som brev.

Husk å ta med legitimasjon og sporingskode når du henter pakken på postkontoret. Husk at pakken må hentes på postkontoret innen 14 dager for å unngå at den returneres.

Du mottar en e-post med sporingskode. Klikk på linken i e-posten for å få oppdatert sporingsinfo.

Normal leveringstid er 1-4 virkedager.

  1. Først må du finne de produktene du ønsker å bestille. Bruk menyen til finne riktig kategori.
  2. Når du er i riktig kategori, kan du klikke på produktet for å komme inn på siden til produktet.
  3. På produktsiden får du presentert produktnavn, produktbeskrivelse, pris og produktbilder for hver farge. Du vil også finne en link til en størrelsesguide på produktsiden. Velg den fargen og størrelsen du ønsker, og klikk på Legg til kurven.
  4. Når du har klikket på Legg i kurven, kommer det frem en mini pop-up som forteller deg hva du har lagt i handlevognen. På pop-upen kan du også velge om du ønsker å fortsette å handle, eller gå til kassen. Hvis du ønsker å kjøpe flere produkter, klikk på "Fortsett å handle". Hvis du ønsker å gå til kassen og kjøpe produktet(ene), klikk på "Gå videre til kassen".
  5. I kassen må du fylle inn ditt navn, adresse, din foretrukne betalingsmetode og leveringsmåte. Når disse er korrekt utfylt, klikker du på "Bekreft" - knappen nederst på siden. Du har nå fullført din bestilling, du vil se en ordrebekreftelse og motta en ordrebekreftelse på e-post.

Desverre så går ikke det, men ta kontakt på telefon 611 65 100 så skal vi prøve å hjelpe

Du kan kun bestille innenfor Norges grenser på Ryttersport.com, ta kontakt på mail om du øsnker å bestille til utlandet

Min side