Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF B Vitamin

Produktnummer: 1805-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

B-vitaminer gir et bredt spekter av B-vitaminer i flytende form som støtter nervefunksjon og en sunn stoffskifte. Inneholder ikke noe tilsatt sukker eller fargestoffer.

NAF B Vitamin er et høyt kvalitets kosttilskudd spesielt formulert for å tilføre hester nødvendige B-vitaminer. Dette kosttilskuddet er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer som er kjent for sin pålitelighet og effektivitet.

B-vitaminer er viktige for hestens generelle helse og velvære, da de spiller en avgjørende rolle i mange biokjemiske prosesser i kroppen. Disse vitaminene er essensielle for riktig funksjon av nervesystemet, energiproduksjon, stoffskifte og dannelse av røde blodlegemer.

NAF B Vitamin inneholder en balansert blanding av B-vitaminer, inkludert tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyre (B5), pyridoksin (B6), biotin (B7), folsyre (B9) og cyanokobalamin (B12). Denne kombinasjonen av B-vitaminer sikrer at hesten får et bredt spekter av disse essensielle næringsstoffene.

Tiamin (B1) er involvert i energiproduksjon og normal funksjon av nervesystemet. Riboflavin (B2) og niacin (B3) bidrar til energimetabolismen og er viktige for hestens vekst og utvikling. Pantotensyre (B5) er nødvendig for produksjon av steroidhormoner og dannelse av fettsyrer. Pyridoksin (B6) er involvert i proteinsyntesen og reguleringen av nervesystemet.

Biotin (B7) er kjent for sin rolle i å opprettholde sunn hovvekst og kvalitet. Folsyre (B9) er nødvendig for DNA-syntese og cellevekst. Cyanokobalamin (B12) støtter produksjonen av røde blodlegemer og er viktig for nervesystemet.

NAF B Vitamin kommer vanligvis som en flytende formulering eller i pulverform som kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen kan variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov, og det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye.

Dette kosttilskuddet kan være spesielt nyttig for hester som er under intens trening, har dårlig appetitt, eller som trenger ekstra støtte for å opprettholde en sunn hud, pels og hovkvalitet. Det kan også være nyttig for hester som er utsatt for stress eller rekonvalesens etter sykdom eller skade.

NAF B Vitamin er et pålitelig og effektivt kosttilskudd som gir hesten nødvendige B-vitaminer for å opprettholde optimal helse og ytelse. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å sikre at den får de næringsstoffene den trenger for å fungere optimalt.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side