Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Bizzy Lick

Produktnummer: 1851-master
Fra: inkl. mva.
Smak

Bizzy Lick er en type hestegodteri som er designet for å gi hesten din en sunn og smakfull snack. Denne godbiten er spesielt utviklet for å gi hesten en distraksjon og samtidig tilfredsstille dens naturlige behov for å tygge og slikke.

Bizzy Lick er en rund, solid blokk som er laget av naturlige ingredienser som eple, gulrot og høy. Den er også beriket med mineraler og vitaminer som hesten trenger for å opprettholde en sunn diett. Godbiten er utformet for å henges opp i stallen eller på paddocken slik at hesten kan slikke og tygge på den når den vil.

Bizzy Lick er et ideelt alternativ til tradisjonelle godterier og kan bidra til å forhindre kjedsomhet og stress hos hesten din. Den gir en naturlig distraksjon som kan hjelpe hesten å slappe av og roe seg ned. Samtidig gir den også en sunn snack som kan hjelpe til med å opprettholde hestens vekt og generelle helse.

Denne typen godteri er perfekt for hester som trenger en distraksjon eller for å gi hesten noe å gjøre i stallen eller på paddocken. Bizzy Lick er et pålitelig merke som er testet og godkjent av veterinærer og hesteeiere over hele verden. Produktet er laget med hensyn til hestens helse og velvære, og du kan være sikker på at du gir hesten din en sunn og godbit når du gir den en Bizzy Lick.

Min side