Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Bizzy Ball

Produktnummer: 1850-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Bizzy Bite er ikke bare en vanlig hesteleke, det er en innovativ løsning som holder din hest engasjert, underholdt og lykkelig. Vårt unike design kombinerer utfordring med belønning, og gir din hest en meningsfull og givende måte å bruke tid på.

Denne interaktive leken er laget med omsorg og dyrevennlighet i tankene. Den robuste konstruksjonen sikrer at den tåler selv de mest nysgjerrige og ivrige hestene. Hver Bizzy Bite kommer med justerbare fester, slik at den kan festes på hestens stall, inngjerding eller lekeområde. Dette gir hesten din muligheten til å utforske, rote og leke på en trygg måte.

Bizzy Bite er mer enn bare en distraksjon. Den stimulerer hestens naturlige instinkter og hjelper til med å redusere kjedsomhet og uønsket atferd. Den unike utformingen gjør at hesten må bruke sin intelligens og kreativitet for å få tak i belønningen. Dette bidrar til mental stimulering og gir en følelse av oppfyllelse.

Vi forstår viktigheten av å tilby høykvalitetsprodukter som både du og din hest kan stole på. Bizzy Bite er laget av holdbare materialer som er enkle å rengjøre og vedlikeholde. Den er utformet for å tåle hestens tøffe behandling og vil være en pålitelig følgesvenn gjennom mange timers lek.

Enten din hest trenger avledning, trening eller bare litt ekstra moro, er Bizzy Bite det perfekte valget. Gi din hest en gave som holder på gleden dag etter dag. Oppdag den fantastiske verdenen av interaktiv underholdning med Bizzy Bite - fordi en glad hest er en sunn hest!

Min side