Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Likit Boredom Breaker

Produktnummer: 1845-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Revitaliser hestens hverdag med Likit Boredom Breaker! Vår banebrytende leke gir en ekstraordinær kombinasjon av moro og mental stimulering, slik at din hest kan utforske, lære og nyte. Fylt med smakfulle Likit-godbiter, engasjerer dette intelligente systemet hestens naturlige nysgjerrighet og holder kjedsomhet i sjakk. Gi din hest en lekfull utfordring som forvandler stalltiden til et eventyr med Likit Boredom Breaker – for en lykkeligere, sunnere og mer tilfredsstillende hest!

Introduserer Likit Boredom Breaker - Maksimer Moroa og Mental Stimulering for Din Hest!

Likit Boredom Breaker er den ultimate løsningen for å holde din hest engasjert, fornøyd og aktivert. Dette innovative lekesystemet er spesielt designet for å gi hesten din en meningsfull og stimulerende opplevelse, samtidig som den bidrar til å redusere kjedsomhet og uønsket atferd.

Med Likit Boredom Breaker får hesten din en kombinasjon av utfordrende oppgaver og belønning, som gir timer med positiv underholdning. Denne intelligente leken er utviklet med hestens trivsel i tankene, og den gir en rekke mentale og fysiske fordeler.

Systemet inkluderer flere ulike aktivitetskomponenter, inkludert Likit-holderne og ballene, som kan fylles med smakfulle Likit-godbiter. Dette oppmuntrer hesten til å utforske, rulle, dytte og slikke for å få tak i belønningen. Den varierte opplevelsen bidrar til å stimulere hestens naturlige instinkter og hjelper til med å forhindre kjedsomhet i stallen eller i paddocken.

Likit Boredom Breaker er enkel å feste i hestens omgivelser, og den sterke konstruksjonen sikrer at den kan takle selv den mest ivrige hestens innsats. Den er også en fantastisk måte å forhindre dårlige vaner som for eksempel boksmure eller biting, ved å gi hesten en sunn og givende distraksjon.

Vi bryr oss om din hests velvære, og derfor er Likit Boredom Breaker laget av materialer av høy kvalitet som er trygge og enkle å vedlikeholde. Dette innovative lekesystemet vil gi din hest en unik opplevelse av glede, utforskning og nytelse.

Gi din hest den mentale og fysiske utfordringen den fortjener med Likit Boredom Breaker. Oppdag en verden av interaktiv underholdning og skap en glad, sunn og fornøyd hest hver dag!

Min side