Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Likit Boredom Buster

Produktnummer: 18444011
EAN: 5037648000777
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Likit Boredom Buster - Gi din hest den ultimate lekeopplevelsen! Utforsk en verden av intelligens og underholdning med vår innovative interaktive leke. Stimuler hestens nysgjerrighet, reduser kjedsomhet og fremme sunn mental og fysisk aktivitet. Gjør stalltiden til et eventyr med Likit Boredom Buster - for en gladere, mer aktiv og tilfredsstillende hest!

Likit Boredom Buster er en innovativ interaktiv leke som er designet for å gi din hest en engasjerende og stimulerende opplevelse. Denne unike leken kombinerer utfordring med belønning, og gir hesten din en meningsfull måte å bruke tid på samtidig som den fremmer mental og fysisk aktivitet.

Lekens konstruksjon består av en robust ball laget av holdbart materiale som tåler hestens sterke spill. Ballen har spor og åpninger som er spesielt designet for å huse Likit-godbiter, og oppmuntrer hesten til å rulle, dytte og manipulere ballen for å få tak i belønningen. Dette gir hesten en sunn og utfordrende oppgave som stimulerer dens naturlige nysgjerrighet og instinkter.

Likit Boredom Buster er enkel å feste i hestens omgivelser, for eksempel i stallen eller på lekeområdet. Du kan enkelt justere vanskelighetsgraden ved å plassere godbitene i ulike spor eller åpninger. Dette gjør leken ideell for hester i alle aldre og ferdighetsnivåer, og den kan tilpasses individuelle behov.

Ikke bare gir Likit Boredom Buster mental stimulering og avledning, men den kan også bidra til å redusere kjedsomhet og uønsket atferd som boksmuring eller biting. Den engasjerende utfordringen holder hesten opptatt og fornøyd, og fremmer en sunn og aktiv livsstil.

Min side