Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Kroppsbørste m/Stropp

Produktnummer: 1972-master
Fra: inkl. mva.
Farge

RS Kroppsbørste m/Stropp er et essensielt verktøy for grundig rengjøring og strigling av hestens kropp. Denne børsten er designet for å gi en effektiv og behagelig opplevelse for både deg og hesten din.

Børsten har myke og fleksible børstehår som er skånsomme mot hestens hud samtidig som de fjerner smuss og løse hår fra pelsen. Den ergonomiske formen og størrelsen på børsten gjør den enkel å holde og gir god kontroll under striglingen.

RS Kroppsbørste m/Stropp har en praktisk stropp som gjør det enkelt å holde børsten på plass mens du strigler. Stroppen gir også ekstra sikkerhet og stabilitet under bruk, slik at du kan fokusere på å gi hesten din en grundig og behagelig børsting.

Børsten kan brukes over hele hestens kropp, inkludert rygg, sider, lår og skuldre. Den bidrar til å fjerne smuss, døde hudceller og løse hår, samtidig som den stimulerer blodsirkulasjonen og gir en beroligende effekt for hesten.

RS Kroppsbørste m/Stropp er et pålitelig verktøy som vil hjelpe deg med å opprettholde en sunn og velstelt hestepels. Den er egnet for daglig bruk og vil være en nyttig tillegg til ditt striglesett.

Min side