Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Belvoir Step 2 Tack Conditioning Bar

Produktnummer: 13620250
EAN: 5021544000887
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Carr & Day & Martin Belvoir Step 2 Tack Conditioning Bar er en unik formel som gir rask og enkel pleie til lærutstyr. Denne baren er utviklet for å gi en dyp næring og fuktighet til læret og er spesielt effektiv på eldre og tørrere læroverflater.

Belvoir Step 2 Tack Conditioning Bar er laget av en blanding av naturlige oljer og voks, og den er enkel å bruke. Gni baren direkte på overflaten av læret og arbeid den inn med en myk klut eller svamp. Baren smelter på kontakt med læret og trenger raskt inn for å gi en dyp og langvarig fuktighet og beskyttelse.

Denne baren kan brukes på alle typer lær, inkludert saler, hodelag, støvler og annet tilbehør. Det er også ideelt for å pleie og vedlikeholde læret på gamle eller tørre gjenstander som ikke har blitt behandlet på en stund.

Belvoir Step 2 Tack Conditioning Bar gir en myk og smidig overflate og beskytter læret mot skader og slitasje. Det kan brukes regelmessig som en del av din vedlikeholdsrutine for å opprettholde lærets naturlige fuktighet og beskyttelse.

Min side