Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Belvoir Tack Cleaner Mitts

Produktnummer: 12900000
EAN: 5021544150056
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Carr & Day & Martin Leather Mitts er myke hansker som er spesielt designet for å rense, polere og pleie lærprodukter som saler, hodelag, støvler og annet lærutstyr.

Disse hanskene er laget av en spesiell blanding av naturlige materialer, som inkluderer bomull, mikrofiber og skinn, og de er utformet med en spesiell tekstur som gjør dem ideelle for rengjøring og polering av lærprodukter.

Carr & Day & Martin Leather Mitts er enkle å bruke. Du trenger bare å påføre en liten mengde lærpleieprodukt på hansken og deretter massere det inn i læret med sirkulære bevegelser. De myke fibrene på hansken vil fjerne smuss og støv, samtidig som de polerer læret og gir det en glatt og skinnende overflate.

Disse hanskenene er en ideell løsning for de som ønsker å vedlikeholde lærutstyr på en effektiv og enkel måte. De er holdbare og kan brukes flere ganger, og de passer for både profesjonelle og hobbyryttere. Carr & Day & Martin Leather Mitts er en viktig del av enhver lærpleierutine, og vil hjelpe deg med å holde lærutstyret ditt i god stand i mange år fremover.

Min side