Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

CDM Belvoir Tack Conditioning Spray

Produktnummer: 13610500
EAN: 5021544100143
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Carr & Day & Martin Belvoir Tack Conditioning Spray er en høykvalitets spray som er spesielt utviklet for å gi næring og beskyttelse til lærutstyr som saler, hodelag, støvler og annet tilbehør.

Denne sprayen er formulert med en unik blanding av naturlige oljer og voks som gir en dyp næring og fuktighet til læret. Den er enkel å bruke og gir en myk og smidig overflate samtidig som den beskytter læret mot skader og slitasje.

For å bruke Belvoir Tack Conditioning Spray, sprayer du en liten mengde direkte på overflaten av læret. Gni det inn med en myk klut eller svamp, og la det tørke i noen minutter. Deretter polerer du overflaten med en ren klut eller børste for å gi en blank og glatt finish.

Belvoir Tack Conditioning Spray er ideell for å opprettholde lærets naturlige fuktighet og beskyttelse mot skader, og kan brukes regelmessig som en del av din vedlikeholdsrutine. Det er også tilgjengelig i en praktisk reisestørrelse som gjør det enkelt å holde læret ditt næret og beskyttet når du er på farten.

Min side