Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Canter Mane & Tail Conditioner Spray

Produktnummer: 1376-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Carr & Day & Martin Mane & Tail Spray er en avansert hestespray som er spesielt utviklet for å pleie, beskytte og gi en sunn og skinnende pels og manke og hale.

Denne sprayen er laget av naturlige ingredienser og inneholder en blanding av balsamer, oljer og silkeproteiner som gir en dyp fuktighet og pleie til hestens pels, manke og hale. Den er enkel å bruke og etterlater ingen klebrige eller oljete rester.

Carr & Day & Martin Mane & Tail Spray beskytter også hestens pels fra skitt og støv, og bidrar til å hindre floker i manken og halen. Den har en mild duft og etterlater hestens pels glansfull og myk.

Denne sprayen er ideell for bruk før konkurranse eller utstilling, da den gir en flott og skinnende effekt. Men den kan også brukes til daglig pleie og vedlikehold av hestens pels, manke og hale.

Carr & Day & Martin Mane & Tail Spray er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg og din hest. Med denne sprayen kan du gi hesten din den beste pleien og beskyttelsen for en sunn og skinnende pels, manke og hale.

Min side