Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Cornucrescine Original Hoof Ointment

Produktnummer: 1382-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Carr & Day & Martin Ointment Cornucrescine er en effektiv salve som er spesielt utviklet for å behandle og helbrede hoovesår og hornhinnebetennelse på hester.

Denne salven er laget av en blanding av naturlige ingredienser, inkludert petrolatum, sinkoksid og tjære, som bidrar til å mykgjøre og beskytte hestens hov og hornhinne. Den gir også fuktighet og bidrar til å forhindre tørrhet og sprekker.

Carr & Day & Martin Ointment Cornucrescine kan brukes til å behandle en rekke hovproblemer, inkludert hornhinnebetennelse, kronisk laminitis, hovabscesser og hoovesår. Den bidrar til å fremme heling av sår og bidrar til å forhindre infeksjoner.

Salven har også en antiseptisk effekt, som bidrar til å redusere risikoen for infeksjoner og fremmer heling av sår. Den er enkel å påføre og trenger raskt inn i hoven og hornhinnen.

Carr & Day & Martin Ointment Cornucrescine er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg og din hest. Med denne salven kan du gi hesten din den beste behandlingen og beskyttelsen for en sunn og frisk hov og hornhinne.

Min side