Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Extra Strength Insect Repellent Spray

Produktnummer: 1326-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

CDM Extra Strength Insect Repellent Spray er en kraftig insektspray fra Carr & Day & Martin som er spesielt utviklet for å beskytte hester mot irriterende insekter som fluer, mygg, knott og andre flygende insekter.

Denne sprayen er laget av en effektiv formel som gir langvarig beskyttelse mot insekter, selv under ekstreme forhold. Den inneholder naturlige ingredienser som eukalyptusolje, citronella og lavendelolje, som er kjent for å avskrekke insekter på en naturlig måte.

CDM Extra Strength Insect Repellent Spray er enkel å bruke, og den påføres direkte på hestens pels eller på områder hvor insekter samler seg. Den tørker raskt og etterlater ingen klebrige eller oljete rester.

Denne insektsprayen er ideell for bruk på hester som er utsatt for insektbitt, eller for hester som er allergiske mot insektsstikk. Den kan brukes både inne og ute, og den gir en effektiv beskyttelse mot insekter i opptil 12 timer.

CDM Extra Strength Insect Repellent Spray er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg og din hest. Med denne sprayen kan du gi hesten din den beste beskyttelsen mot irriterende insekter, og sørge for at den er komfortabel og fri for insektbitt.

Min side