Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Gallop Conditioning Shampoo

Produktnummer: 1368-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

CDM Gallop Conditioning Shampoo er en høykvalitets hestesjampo fra Carr & Day & Martin som er spesielt utviklet for å gi en grundig rens og samtidig pleie til hestens pels.

Denne sjampoen er laget av en mild, men effektiv formel som gir en dyp rens til hestens pels, mens den samtidig gir en fuktighet og glans. Den inneholder en blanding av naturlige ingredienser som aloe vera, panthenol og glyserin, som bidrar til å berolige og fukte hestens hud og pels.

CDM Gallop Conditioning Shampoo har en behagelig duft og skummer lett, noe som gjør den enkel å påføre og skylle av. Den etterlater ikke hestens pels tørr eller matt, og den bidrar til å hindre floker i manen og halen.

Denne sjampoen er ideell for bruk på alle typer hester og pels, og den er spesielt egnet for hester med tørr eller skjør pels. Den kan brukes jevnlig, og den er egnet for alle årstider.

CDM Gallop Conditioning Shampoo er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg og din hest. Med denne sjampoen kan du gi hesten din den beste pleien og beskyttelsen for en sunn og glansfull pels.

Min side