Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

CDM Gallop Stain Removing Shampoo

Produktnummer: 13700500
EAN: 5021544001365
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Carr & Day & Martin Gallop Stain Removing Shampoo er en kraftig sjampo som er spesielt utviklet for å fjerne tøffe flekker og smuss fra pelsen til hesten din. Den er ideell for bruk før konkurranse eller utstilling, eller bare for å gi hesten din en skinnende ren pels.

Gallop Stain Removing Shampoo er laget med en unik formel som hjelper til med å bryte ned og fjerne flekker fra urin, gjørme, gress og annet smuss. Den inneholder også en mild blekemiddel som hjelper til med å lysne pelsen og gjøre den skinnende ren.

Sjampoen er enkel å bruke. Påfør sjampoen på våt pels og masser forsiktig inn i områdene med flekker eller smuss. La sjampoen virke i noen minutter, avhengig av hvor tøffe flekkene er, og skyll deretter grundig. Gjenta om nødvendig for å oppnå ønsket resultat.

Gallop Stain Removing Shampoo er mild nok til å brukes daglig, og den vil ikke tørke ut huden eller strippe pelsen for naturlige oljer. Denne sjampoen vil gi hesten din en skinnende ren pels og vil hjelpe deg med å oppnå den perfekte utseendet til konkurranse eller utstilling.

Min side