Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Liniment

Produktnummer: 12930500
EAN: 5021544402100
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

CDM Liniment er en populær, terapeutisk salve fra Carr & Day & Martin, som er utviklet for å hjelpe hester med ømme og stive muskler og ledd.

Denne salven inneholder en spesiell blanding av naturlige ingredienser, som inkluderer arnica, mentol, kamfer og timian. Disse ingrediensene er kjent for å ha antiinflammatoriske og smertelindrende egenskaper, og kan hjelpe med å redusere hevelse og smerter i muskler og ledd.

CDM Liniment påføres direkte på det berørte området ved hjelp av en massasjebørste eller ved å gni salven inn i huden. Den kan brukes både før og etter trening eller konkurranser, for å hjelpe hesten med å opprettholde god muskel- og leddhelse.

CDM Liniment er også ideell for bruk på eldre hester eller hester med kroniske muskel- og leddproblemer. Den kan brukes alene eller i kombinasjon med andre terapeutiske behandlinger, og gir en behagelig, kjølende effekt på huden.

Denne salven kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg og din hest. Med CDM Liniment kan du gi hesten din den beste omsorg og hjelpe den med å opprettholde optimal muskel- og leddhelse.

Min side