Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

CDM Tea Tree Hoof Oil

Produktnummer: 13860500
EAN: 5021544001723
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Carr & Day & Martin Tea Tree Hoof Oil er en hovolje som er spesielt formulert for å bidra til å opprettholde sunne hesterhover. Denne oljen inneholder en unik blanding av naturlige ingredienser, inkludert tea tree-olje, som bidrar til å beskytte og pleie hoven.

Tea tree-olje er kjent for sine antiseptiske egenskaper og kan bidra til å forhindre infeksjoner og fremme sunn hovvekst. Carr & Day & Martin Tea Tree Hoof Oil inneholder også eukalyptusolje og vaselin, som bidrar til å fukte og mykgjøre hoven.

Denne hovoljen påføres enkelt med en pensel og kan brukes daglig for å opprettholde sunne hover. Den bidrar til å forhindre sprekkdannelser og beskytte hoven mot skader.

For å bruke Carr & Day & Martin Tea Tree Hoof Oil, rengjør hoven grundig og påfør deretter et jevnt lag med olje på hele hoven med en myk børste. La oljen trekke inn i hoven i noen minutter før hesten går ut.

Bruk denne hovoljen regelmessig for å opprettholde sunne og sterke hover, spesielt i perioder med tørt vær eller når hesten går på harde underlag.

Min side