Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

CDM Vanner & Prest Neatsfoot Compound

Produktnummer: 1365-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

CDM Vanner & Prest Neatsfoot Compound er en høykvalitets lærpleie fra Carr & Day & Martin som er spesielt utviklet for å gi næring og beskyttelse til lærprodukter som sadler, hodelag, støvler og annet lærutstyr.

Denne lærpleien er laget av en blanding av naturlige oljer, inkludert neatsfoot-olje og vegetabilsk olje, som gir en dyp næring til lærproduktene. Den bidrar til å bevare lærproduktets mykhet og fleksibilitet, samtidig som den beskytter mot skader og forlenger levetiden på produktene.

CDM Vanner & Prest Neatsfoot Compound er enkel å bruke, og den påføres direkte på lærproduktene med en myk klut eller svamp. Den trenger raskt inn i lærproduktene, og etterlater dem myke og smidige.

Denne lærpleien er ideell for bruk på lærprodukter som trenger ekstra beskyttelse og næring, eller for lærprodukter som har vært utsatt for langvarig bruk eller påvirkning fra vær og vind. Den er egnet for alle typer lærprodukter, inkludert fint lær og eksotisk lær.

CDM Vanner & Prest Neatsfoot Compound er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan velge den som passer best for deg og dine lærprodukter. Med denne lærpleien kan du gi lærproduktene dine den beste pleien og beskyttelsen, og forlenge levetiden og kvaliteten på utstyret ditt.

Min side