Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

CDM Vanner & Prest Hoof Oil

Produktnummer: 13870500
EAN: 5021544000948
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Carr & Day & Martin Vanner & Prest Hoof Oil er en hovolje spesielt utviklet for å gi næring og beskyttelse til hesterhovene. Denne hovoljen inneholder en blanding av næringsrike oljer og ingredienser, inkludert vegetabilsk olje, laurbærolje og thymol, som bidrar til å fremme sunn hovvekst og beskytte hoven mot skader og infeksjoner.

Vegetabilsk olje bidrar til å fukte og mykgjøre hoven, mens laurbærolje og thymol bidrar til å beskytte mot skadelige mikroorganismer og fremme sunn hovvekst.

Carr & Day & Martin Vanner & Prest Hoof Oil er enkel å påføre og kommer i en praktisk 500 ml flaske med påføringsbørste. For best resultat, rengjør hoven før påføring og påfør oljen jevnt på hele hoven. La oljen trekke inn i hoven i noen minutter før hesten går ut.

Bruk denne hovoljen regelmessig for å opprettholde sunne og sterke hover, spesielt i perioder med tørt vær eller når hesten går på harde underlag. Carr & Day & Martin Vanner & Prest Hoof Oil er et pålitelig produkt som vil bidra til å beskytte og pleie hestens hover.

Min side