Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Covalliero Thermo Boots

Produktnummer: 3082-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Covalliero thermostøvel er en pålitelig og varm vinterstøvel som er designet for å holde føttene dine varme og beskyttet i kalde værforhold. Disse støvlene kombinerer funksjonalitet, komfort og stil.

Thermostøvelen er laget av kvalitetsmaterialer som er vanntette og slitesterke. Dette gjør at du kan være trygg på at føttene dine forblir tørre selv under våte forhold. Støvlene har også en tykk isolerende fôring som gir ekstra varme og komfort.

Covalliero thermostøvel har en praktisk glidelåslukking på forsiden, som gjør den enkel å ta av og på. Den har også en justerbar borrelåsrem rundt ankelområdet for å sikre en tett passform og forhindre at kulde trenger inn.

Disse støvlene har en solid såle med godt grep, noe som gir deg stabilitet og sikkerhet når du beveger deg på glatte overflater. De er også utstyrt med reflekterende detaljer for økt synlighet i mørket.

Covalliero thermostøvel er ideell for ridning, gåturer i naturen eller andre utendørsaktiviteter i kaldt vær. De gir pålitelig varme, komfort og beskyttelse, slik at du kan nyte aktivitetene dine selv når temperaturen synker.

- Pålidelig og varm vinterstøvel
- Vanntett og slitesterkt materiale
- Tykk isolerende fôring for ekstra varme
- Glidelåslukking for enkel på- og avtagning
- Justerbar borrelåsrem for tett passform
- Solid såle med godt grep og reflekterende detaljer

Min side