Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Covalliero Vinterhanske Astana

Produktnummer: 3099-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Covalliero Vinterhanske Astana er en pålitelig og varm ridehanske som er spesielt designet for å beskytte hendene mot kulde og ekstreme værforhold.

Vinterhansken er laget av slitesterkt og vindtett materiale, som gir god beskyttelse mot trekk og kulde. Den har en isolerende og myk Thinsulate-fôring som holder hendene varme og komfortable selv i lave temperaturer.

Astana-hansken har en forsterket håndflate og fingerområder, noe som gir bedre grep og slitestyrke under ridningen. Den har også justerbare stropper og elastiske mansjetter, slik at du kan tilpasse passformen etter dine preferanser og forhindre at kulde trenger inn.

Hanskens design er funksjonell og stilren, med et diskret logo-merke. Den er tilgjengelig i ulike størrelser for å passe forskjellige håndstørrelser.

Covalliero Vinterhanske Astana er det ideelle valget for ryttere som ønsker å holde hendene varme og beskyttet under kalde vinterforhold. Enten du trener eller konkurrerer, vil denne vinterhansken være et pålitelig tilbehør for å opprettholde komfort og ytelse under rideturen.

Min side