Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon 13mm Howlett Rubber Reins with 3 Dee and 7 leather loops Working By Dyon

Produktnummer: 5901-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Vi presenterer Dyon 13mm Howlett Gummiledd med 3 Dee-ringer og 7 lærhemper – et førsteklasses rideutstyr designet av Dyon for den kresne rytteren. Disse leiene er en perfekt kombinasjon av funksjonalitet, holdbarhet og stil, og de gir deg den ekstra kontrollen og komforten du trenger når du er til hest.

Materialer: Disse gummiledene er konstruert med høykvalitets gummi som er kjent for sin holdbarhet og komfort. De er utformet for å vare, selv under krevende forhold. Lærhemperne er laget av førsteklasses lær, som gir en stilig kontrast til det robuste gummimaterialet.

Design: Med 13 mm bredde gir disse gummiledene en behagelig grep som er skånsomt for hendene dine. De har også 3 Dee-ringer som gir deg muligheten til å justere tøylene på ulike måter for å oppnå den optimale styringen over hesten din. De 7 lærhemperne gir deg enkelhet i å feste tøylen til bittet.

Funksjonalitet: Dyon 13mm Howlett Gummiledd med 3 Dee-ringer og 7 lærhemper gir rytteren enestående kontroll over hesten. Du kan raskt og enkelt tilpasse tøylenes lengde og posisjon, avhengig av dine behov og ridestil. Denne funksjonaliteten gjør dem ideelle for både trening og konkurranse.

Vedlikehold: For å opprettholde gummiledenes holdbarhet og utseende, anbefales det å rengjøre dem regelmessig med mild såpe og vann. Lærhemperne kan behandles med lærpleieprodukter for å holde dem myke og smidige.

Konklusjon: Dyon 13mm Howlett Gummiledd med 3 Dee-ringer og 7 lærhemper er det ideelle valget for den moderne rytteren som verdsetter kvalitet og ytelse. Med sin kombinasjon av materialer, design og funksjonalitet vil disse leiene hjelpe deg med å oppnå ditt beste når du er til hest. Utforsk Dyon's eksklusive utvalg av rideutstyr i dag, og opplev forskjellen i kvalitet og stil.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Working By Dyon
Min side