Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Adjustable Drop Noseband Bridle D Collection

Produktnummer: 5516-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Justerbart Drop Noseband Bridle D Collection kombinerer funksjonalitet og stil. Her er en beskrivelse av de viktige funksjonene:

  1. Lett firkantet hevet pannebånd med dekorative sømmer: Pannebåndet har en subtilt firkantet hevet design som legger til en touch av eleganse på hodelaget. Det er også utsmykket med dekorative sømmer som gir en forbedret visuell appell.

  2. Justerbart drop-nesebånd: Nesebåndet er et drop-nesebånd som kan justeres over nesen. Denne funksjonen gir mulighet for tilpasning til hestens hodeform og størrelse, slik at nesebåndet sitter komfortabelt og korrekt plassert.

  3. Smal lukkemekanisme med myk polstret beskyttende lær: Hodelaget har en smal lukkemekanisme som kan trekkes tilbake, og den er montert på en myk polstret beskyttende lærstropp. Dette gir en trygg og sikker lukking samtidig som det gir beskyttelse og komfort for hesten.

Dyon Justerbart Drop Noseband Bridle D Collection tilbyr både funksjonalitet og stil. Det firkantede hevede pannebåndet gir en sofistikert profil, mens dekorative sømmer gir en estetisk appell. Det justerbare drop-nesebåndet gir fleksibilitet og tilpasningsevne for optimal passform. Den smale lukkemekanismen med polstret lær sikrer både sikkerhet og komfort. Dette hodelaget er egnet for ryttere som ønsker en kombinasjon av praktisk funksjonalitet og et stilfullt utseende.

Spesifikasjoner
Kolleksjon D Collection
Min side