Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Anatomic Flash Noseband Bridle D Collection

Produktnummer: 5521-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Anatomic Flash Noseband Bridle D Collection er et hodelag som kombinerer anatomisk design og funksjonalitet. Her er en beskrivelse av de viktige funksjonene:

  1. Pannebånd og nesebånd utvidet i midten, lett hevet, med dekorative sømmer: Pannebåndet og nesebåndet har en utvidet design i midten, som gir ekstra plass og komfort for hestens hode. De er også lett hevet og utsmykket med dekorative sømmer, som gir en visuelt tiltalende detalj til hodelaget.

  2. 1/2” (13 mm) avtagbart flash-bånd: Hodelaget inkluderer et avtagbart flash-bånd på 1/2” (13 mm). Flash-båndet kan enkelt fjernes eller settes på etter behov, avhengig av ønsket bruk og treningseffekt.

Dyon Anatomic Flash Noseband Bridle D Collection gir både et anatomisk tilpasset design og funksjonalitet. Det utvidede pannebåndet og nesebåndet i midten gir økt komfort og plass til hestens hode. Dekorative sømmer legger til en estetisk appell. Det avtagbare flash-båndet gir fleksibilitet til å tilpasse bruken etter behov. Dette hodelaget er egnet for ryttere som ønsker et hodelag med anatomisk utforming og mulighet for bruk av flash-bånd ved behov.

Spesifikasjoner
Kolleksjon D Collection
Min side