Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Anatomic Flash Noseband Bridle New English Collection

Produktnummer: 5600-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Anatomic Flash Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag med en anatomisk design og funksjonelle egenskaper. Her er en beskrivelse av de viktige detaljene:

  • Pannebånd og nesebånd utvidet i midten, lett opphøyd, med dekorative sømmer: Pannebåndet og nesebåndet på hodelaget er utvidet i midten for å gi ekstra plass og komfort til hestens hode. De er også lett opphøyd for å skape en elegant profil. Dekorative sømmer legger til en fin touch og gir en sofistikert utseende til hodelaget.

  • 1/2" (13 mm) avtagbart flash-stropp: Hodelaget er utstyrt med en avtagbar flash-stropp med en bredde på 1/2" (13 mm). Flash-stroppen er plassert under nesebåndet og kan enkelt fjernes eller festes etter behov. Dette gir fleksibilitet i bruk og mulighet til å tilpasse hodelaget til individuelle preferanser og treningssituasjoner.

Dyon Anatomic Flash Noseband Bridle fra New English Collection er utformet med tanke på hestens anatomiske behov og rytterens stil. Pannebåndet og nesebåndet er utvidet i midten for å gi hesten mer plass rundt ørene og muliggjøre en mer naturlig passform. Dekorative sømmer gir en estetisk appell til hodelaget. Med den avtagbare 1/2" (13 mm) flash-stroppen kan du enkelt tilpasse hodelaget etter behov og preferanser. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker et hodelag som kombinerer funksjonalitet, komfort og stil.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side