Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Bitless Bridle La Cense

Produktnummer: 5505-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon La Cense Bitless hodelag er spesielt designet for å tilby bittløs kontroll og komfort for hesten. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets funksjoner:

  1. Ekstra mykt pannebånd: Pannebåndet er laget av ekstra mykt materiale for å sikre komfort for infraorbitalåpningene. Disse åpningene er passasjer for maxillary-nervene i hestens hode. Det myke pannebåndet reduserer risikoen for trykk og ubehag på dette følsomme området.

  2. Nesebåndets lukking er utstyrt med Dy'on ekstra-komfort: Lukkemekanismen på nesebåndet er utstyrt med Dy'on ekstra-komfortfunksjon. Dette sikrer en enkel og behagelig justering av nesebåndet for å oppnå en passende passform for hesten.

  3. To justerbare knuter for opplæringsformål: Hodelaget har to posisjonerbare knuter, som gir mulighet for tilpasning etter behov. Disse knutene kan brukes til opplæringsformål, for eksempel å introdusere gradvis trykk og respons for å hjelpe hesten med å forstå signaler.

  4. Lær-aksenter over nesen: Hodelaget har lær-aksenter som er plassert over nesen. Disse aksentene gir en estetisk detalj og kan bidra til å forbedre hodelagets utseende.

Dyon La Cense Bitless hodelag gir en bittløs løsning som er skånsom og behagelig for hesten. Det tar hensyn til hestens anatomi og gir ekstra komfort for infraorbitalåpningene. Med justerbare knuter og enkel tilpasning av nesebåndet er hodelaget allsidig og egnet for opplæring. Lær-aksentene gir også en stilfull touch til hodelaget.

Spesifikasjoner
Kolleksjon La Cense By Dyon
Min side