Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon sine forskjellige lær kollektioner

Dyon tilbyr et bredt spekter av lærkolleksjoner som er designet for ulike behov innen hestespor ...

Dyon tilbyr et bredt spekter av lærkolleksjoner som er designet for ulike behov innen hestesport. Her er en oversikt over noen av Dyon's lærkolleksjoner:

Premium Collections:

  1. D Collection: Dette er en kolleksjon som kjennetegnes av sin skjønnhet og fine utførelse. Den inneholder en rekke luksuriøse produkter, inkludert hodelag, tøyler, brystplater og et bredt utvalg av tilbehør. Produktene er laget av Dy'on lær, som gjennomgår en spesiell vegetabilsk garvningsprosess for å oppnå enestående kvalitet. Denne kolleksjonen er ideell for klassisk ridning. D Collection kommer med messing spenner og sømmer i kremfarget kontrast.

  2. New English: Denne kolleksjonen ligner på D Collection med hensyn til tekniske egenskaper, men den skiller seg ut estetisk ved å bruke rustfrie stålspenner og sømmer i en nyanse som matcher skinnet. Den er populær blant svært erfarne ryttere som foretrekker en mer diskré stil.

  3. Dressage: Dette er en kolleksjon som er spesielt designet for dressurridning. Den er tilgjengelig i både flat og rund lær og inneholder produkter som er laget med rustfritt stålspenner og sømmer i passende nyanse. Dressage-kolleksjonen har et bredt utvalg av finishalternativer og inkluderer også vakre bryner med Swarovski-krystaller.

  4. US: US Collection er utviklet med tanke på det amerikanske markedet og kombinerer Dy'on lær med kremfarget søm og rustfritt stålspenner. Den er tilgjengelig i to varianter, en for hoppere og en for jakt. Den har et enkelt og estetisk utseende og er egnet for ulike hesteraser og disipliner.

  5. Icelandic: Denne kolleksjonen er spesielt designet for profesjonelle og amatører som rir islandshester. Den tar hensyn til de spesielle kravene til hodeformen til disse hestene, som kan avvike fra de vanlige europeiske standardene.

Basic Collections:

  1. Working by Dy'on: Dette er en rimeligere kolleksjon som er laget for daglig bruk. Produktene er laget av vannbøffellær, og kolleksjonen inkluderer produkter for ulike disipliner som sprang, dressur, turridning og sti. Det er en funksjonell og rimelig linje som gir god kvalitet til prisen.

  2. La Cense by Dy'on: Denne kolleksjonen ble utviklet i samarbeid med Haras de La Cense og er dedikert til de som praktiserer etologisk ridning. Den fokuserer på å etablere en respektfull forbindelse mellom rytteren og hesten ved å tilby estetiske produkter som kombinerer komfort og teknisk ytelse.

Merk at Dyon legger vekt på kvalitet i sine produkter og tilbyr garantier for produksjonsfeil og råvaremangler på de fleste av sine kolleksjoner. Det er viktig å merke seg at utvalget av kolleksjoner og produkter kan variere over tid, så det er lurt å besøke Dyon's offisielle nettsted eller kontakte en autorisert forhandler for å få oppdatert informasjon om tilgjengelige produkter og kolleksjoner.

Min side