Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Cavesson Hunter Noseband Bridle US Collection

Produktnummer: 5709-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Cavesson Hunter Noseband Bridle fra US Collection er en kvalitetsbridle spesielt designet for jakt og feltritt. Her er noen nøkkelfunksjoner ved denne bridlen:

- 3-stroppet Nakkestykke: Bridlen har et Dy'on 3-stroppet nakkestykke som sikrer en behagelig og stabil passform for hesten. Nakkestykket er utformet for å fordele trykket jevnt over nakken.

- Slightly square-raised Pannebånd og Nosereim: Pannebåndet og nosereimen på bridlen er lett firkantet hevet og har dekorative sømmer. Dette gir en stilfull og elegant utseende.

- Pannebånd uten Padding: Pannebåndet er uten polstring og har istedenfor en hot-stemplet logo. Dette gir en ren og klassisk design.

- Wide Cavesson Nosereim: Bridlen er utstyrt med en bred cavesson nosereim som gir ekstra støtte og kontroll. Den bredere designen bidrar til å holde hestens munn lukket og opprettholde en riktig hodebæring under jakt og feltritt.

Dyon Cavesson Hunter Noseband Bridle er nøye utformet med tanke på funksjonalitet og stil. Den er ideell for ryttere som er engasjert i jaktridning eller feltritt og ønsker en bridle som kombinerer komfort, kontroll og estetikk.

Spesifikasjoner
Kolleksjon US Collection
Min side