Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Difference Bridle New English Collection

Produktnummer: 5612-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Difference Bridle fra New English Collection er utformet med spesielle egenskaper for å ta hensyn til hestens anatomi og komfort. Her er noen av funksjonene i dette hodelaget:

- Nakkestykke og pannebånd: I Dyon Difference Bridle er nakkestykket og pannebåndet koblet sammen som ett stykke. Denne utformingen bidrar til å redusere trykket på pollområdet og de første og andre nakkevirvlene, og gir dermed en mer behagelig passform for hesten.

- Unikt halsremssystem: Hodelaget har et spesielt halsremssystem som er koblet til nesereimen. Dette sikrer at nakkestykket sitter riktig bak den andre nakkevirvelen. Halsreimen skal passe tett inntil hestens kinn for å oppnå riktig plassering av hodelaget.

- 1/2" (13 mm) flash strap: Hodelaget inkluderer også en 1/2" (13 mm) flash strap, som er en avtagbar stropp brukt til å feste en flash nesereim. Flash stroppen gir muligheten til å bruke nesereimen på hodelaget om ønskelig.

Det er viktig å merke seg at Dyon Difference Bridle er spesifikt designet for hester som har problemer eller ubehag i de første og andre nakkevirvlene. Det anbefales å konsultere en veterinær før bruk av dette hodelaget, spesielt hvis hesten ikke viser tegn på slike problemer.

Vennligst sørg for å følge produsentens instruksjoner og ta hensyn til hestens individuelle behov og helsestatus når du velger og bruker hodelaget.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side