Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Double Noseband Bridle D Collection

Produktnummer: 5519-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Double Noseband Bridle D Collection er et hodelag som gir fleksibilitet og funksjonalitet. Her er en beskrivelse av de viktige funksjonene:

  1. Lett firkantet hevet pannebånd med dekorative sømmer: Pannebåndet har en subtilt firkantet hevet design som legger til en touch av eleganse på hodelaget. Det er også utsmykket med dekorative sømmer som gir en forbedret visuell appell.

  2. 2-i-1-trense og dropped noseband: Dette hodelaget har både en trense og en dropped noseband-funksjon. Avhengig av ønsket effekt, kan enten trenseversjonen eller dropped noseband-versjonen brukes. Dropped noseband-effekten oppnås uten at det påvirker munnvikene, slik at det ikke skaper press eller ubehag.

  3. Spennen på trense-nesebåndet er montert på en polstret beskyttende lærstropp: Trense-nesebåndet har en spenne som er montert på en polstret beskyttende lærstropp. Dette sikrer en trygg og sikker lukking samtidig som det gir beskyttelse og komfort for hesten.

  4. Fremre del av dropped noseband er laget av ekstra mykt skinn: Den fremre delen av dropped noseband er laget av ekstra mykt skinn. Dette bidrar til økt komfort og bevegelsesfrihet for hesten.

Dyon Double Noseband Bridle D Collection tilbyr både allsidighet og stil. Det firkantede hevede pannebåndet gir en sofistikert profil, mens dekorative sømmer gir en estetisk appell. Med muligheten til å velge mellom trense og dropped noseband, gir hodelaget deg valgfrihet til å tilpasse etter hestens behov. Den polstrede beskyttende lærstroppen på trense-nesebåndet og det ekstra myke skinnet på dropped noseband sikrer både komfort og beskyttelse. Dette hodelaget er egnet for ryttere som ønsker en kombinasjon av funksjonalitet, stil og valgfrihet i bruk.

Spesifikasjoner
Kolleksjon D Collection
Min side