Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Double Noseband Bridle New English Collection

Produktnummer: 5598-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Double Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag med en unik design som gir fleksibilitet og komfort for hesten. Her er en beskrivelse av de viktige egenskapene:

  • Lett firkantet opphøyd pannebånd med dekorativ søm: Pannebåndet på hodelaget har en lett firkantet opphøyning og er dekorert med vakker søm. Dette gir en stilig og sofistikert look som komplementerer hestens utseende.

  • 2-i-1 nesebånd: Dette hodelaget er utstyrt med både et nesebånd og et nedfellbart nesebånd. Avhengig av ønsket effekt kan enten tøylsnesebåndet eller det nedfelte nesebåndet brukes. Det nedfelte nesebåndet gir samme effekt som et tradisjonelt nesebånd uten å legge press på munnvinklene.

  • Spenne for tøylsnesebånd montert på en polstret beskyttende lær: Spennen for tøylsnesebåndet er montert på en polstret beskyttende lær, noe som gir ekstra komfort og beskyttelse for hesten. Dette sikrer også at spennen ligger behagelig mot hestens hode.

  • Forstykke av nedfelt nesebånd laget av ekstra mykt lær: Frontdelen av det nedfelte nesebåndet er laget av ekstra mykt lær, som gir økt komfort og fleksibilitet for hesten.

Dyon Double Noseband Bridle fra New English Collection gir deg muligheten til å velge mellom et tøylsnesebånd og et nedfelt nesebånd, avhengig av hestens behov og ønsket effekt. Det lette firkantede opphøyde pannebåndet med dekorativ søm gir en elegant estetikk. Spenningen for nesebåndet er montert på en polstret beskyttende lær, noe som gir ekstra komfort. Det nedfelte nesebåndet er laget av ekstra mykt lær for å sikre optimal komfort og fleksibilitet. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker et allsidig og komfortabelt alternativ for nesebåndet.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side