Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Fig 8 Noseband Bridle D Collection

Produktnummer: 5515-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Fig 8 Noseband Bridle D Collection kombinerer funksjonalitet og stil. Her er en beskrivelse av de viktige egenskapene:

  1. Lett firkantet hevet pannebånd og nesebånd med dekorative sømmer: Pannebåndet og nesebåndet har en subtilt firkantet hevet design som legger til en touch av eleganse på hodelaget. Begge båndene har også dekorative sømmer som forbedrer den visuelle appellen.

  2. Figur 8-nesebånd uten ringer: Figur 8-nesebåndet er designet uten ringer, noe som gir større komfort over ansiktskammene. Denne designen unngår unødvendig trykk eller gnissing på de sensitive områdene i hestens ansikt, og sikrer en mer behagelig passform.

Dyon Fig 8 Noseband Bridle D Collection tilbyr både stil og praktisk funksjonalitet. Det firkantede hevede pannebåndet og nesebåndet legger til sofistikering på hodelaget, mens dekorative sømmer forbedrer den visuelle appellen. Figur 8-nesebåndet uten ringer sikrer optimal komfort ved å unngå trykkpunkter på ansiktskammene. Dette hodelaget passer for ryttere som verdsetter både funksjonalitet og en moderne design.

Spesifikasjoner
Kolleksjon D Collection
Min side