Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Fig 8 Noseband Bridle New English Collection

Produktnummer: 5594-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Fig 8 Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag som er spesielt utformet for å gi optimal komfort og stil. Her er en beskrivelse av de viktige egenskapene:

  • Lett firkantet opphøyd pannebånd og nesebånd med dekorativ søm: Pannebåndet og nesebåndet på hodelaget har en lett firkantet opphøyning og er dekorert med vakker søm. Dette gir en stilig og sofistikert look som passer perfekt til hesten din.

  • Figur-8 nesebånd uten ringer: Nesebåndet har en unik figur-8-form og er designet uten ringer. Dette bidrar til økt komfort over ansiktskammene. Ved å eliminere ringene, unngås eventuell press og ubehag over de følsomme områdene i hestens ansikt.

Dyon Fig 8 Noseband Bridle fra New English Collection kombinerer stil og komfort på en elegant måte. Det firkantede opphøyde pannebåndet og nesebåndet med dekorativ søm gir en sofistikert estetikk. Den figur-8 formede nesebåndet uten ringer sørger for maksimal komfort over ansiktskammene. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker en balanse mellom stil og hestens velvære.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side