Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Flash Noseband Bridle D Collection

Produktnummer: 5514-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Flash Noseband Bridle D Collection er et hodelag som kombinerer funksjonalitet og stil. Her er en beskrivelse av de viktige funksjonene:

  1. Lett firkantet hevet pannebånd og nesebånd med dekorative sømmer: Pannebåndet og nesebåndet har en subtilt firkantet hevet design som gir et elegant og sofistikert utseende. Begge båndene er også utsmykket med dekorative sømmer, som gir en ekstra touch av stil til hodelaget.

  2. Avtagbar flash-rem og kobling: Hodelaget har en avtagbar flash-rem på 3/8" (10 mm) tykkelse. Flash-remmen brukes til å stabilisere bittet og forhindre at hesten åpner munnen for mye. Den avtagbare designen gir deg muligheten til å bruke hodelaget med eller uten flash-remmen, avhengig av dine preferanser og behov. Koblingen er også avtagbar og gir enkel montering og demontering av flash-remmen.

Dyon Flash Noseband Bridle D Collection tilbyr både funksjonalitet og estetikk. Det hevede pannebåndet og nesebåndet gir en elegant profil, mens de dekorative sømmene legger til et snev av stil. Den avtagbare flash-remmen gir deg fleksibilitet til å tilpasse hodelaget etter dine preferanser. Dette hodelaget er egnet for ryttere som ønsker både en moderne og praktisk design.

Spesifikasjoner
Kolleksjon D Collection
Min side