Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Flash Noseband Bridle La Cense

Produktnummer: 5506-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon La Cense Flash Noseband Bridle er en hodelag som er spesielt utformet for å tilby kontroll og komfort til hesten. Her er en beskrivelse av de viktige funksjonene:

  1. Ekstra mykt pannebånd: Pannebåndet er laget av ekstra mykt materiale for å sikre komfort for infraorbitalåpningene. Disse åpningene er passasjer for maxillary-nervene i hestens hode. Det myke pannebåndet reduserer risikoen for trykk og ubehag på dette følsomme området.

  2. Mykere nesebånd med Dy'on ekstra-komfortpute: Nesebåndet er spesielt mykt over nesen for å gi optimal beskyttelse og komfort. Det er utstyrt med en Dy'on ekstra-komfortpute som gir ekstra polstring og beskyttelse mot trykkpunkter. Dette bidrar til å sikre at nesebåndet sitter komfortabelt og ikke forårsaker ubehag for hesten.

  3. Avtagbart flash-nesebånd: Hodelaget har en avtagbar flash-nese-rem på 1/2" (13 mm) tykkelse. Flash-nesebåndet brukes til å stabilisere bittet og forhindre at hesten åpner munnen for mye. Det kan enkelt festes og fjernes etter behov, avhengig av hestens preferanser eller ridestil.

Dyon La Cense Flash Noseband Bridle er et hodelag som gir en kombinasjon av kontroll, komfort og beskyttelse. Det myke pannebåndet og nesebåndet sikrer at trykket er jevnt fordelt og reduserer risikoen for ubehagelige trykkpunkter. Den avtagbare flash-nese-remmen gir fleksibilitet og mulighet for tilpasning etter behov. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker en god balanse mellom kontroll og komfort for hesten.

Spesifikasjoner
Kolleksjon La Cense By Dyon
Min side