Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Flash Noseband Bridle New English Collection

Produktnummer: 5593-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Flash Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag som er spesielt designet for å gi god funksjonalitet og stil. Her er en beskrivelse av de viktige egenskapene:

  • Lett firkantet opphøyd pannebånd og nesebånd med dekorativ søm: Pannebåndet og nesebåndet på hodelaget har en lett firkantet opphøyning og er dekorert med vakker søm. Dette gir et elegant og stilfullt utseende som passer perfekt til hesten din.

  • 3/8” (10 mm) avtagbar flash-stropp og forbindelsesstykke: Hodelaget inkluderer en avtagbar flash-stropp som har en bredde på 3/8” (10 mm). Flash-stroppen gir deg muligheten til å bruke en nesereim for ekstra kontroll og stabilitet. Den avtagbare flash-stroppen er enkel å feste og løsne, og den kommer med et forbindelsesstykke som sikrer en sikker og pålitelig festing.

Dyon Flash Noseband Bridle fra New English Collection er et hodelag med et stilfullt og funksjonelt design. Det lett firkantede opphøyde pannebåndet og nesebåndet med dekorative søm gir en elegant og moderne look. Den avtagbare 3/8” (10 mm) flash-stroppen gir deg muligheten til å tilpasse bruken av nesebåndet etter behov. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som ønsker både stil og funksjonalitet i sitt hodelag.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side