Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Flash Noseband Double Bridle US Collection

Produktnummer: 5867-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Flash Noseband Double Bridle fra US Collection er et hodelag spesielt utviklet for hopping. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets egenskaper:

- Slightly square-raised noseband and browband with decorative topstitching: Nesebåndet og pannebåndet har en lett firkantet opphøyning og er dekorert med stilige sømmer. Denne designen gir en moderne og elegant look til hodelaget.

- 3/8” (10 mm) removable flash strap: Hodelaget er utstyrt med en avtagbar flash-stropp på 3/8 tommer (10 mm). Flash-stroppen gir mulighet for bruk av et flashesystem som kan bidra til å holde hestens munn lukket under ridning.

Dyon Flash Noseband Double Bridle fra US Collection er et hodelag designet med fokus på funksjonalitet og stil. Den lette firkantoppbygningen og dekorative sømmene gir en moderne estetikk, mens den avtagbare flash-stroppen gir deg muligheten til å tilpasse hodelaget etter dine preferanser og behov. Dette hodelaget er spesielt egnet for ryttere som driver med hopping og ønsker et hodelag av høy kvalitet som både er praktisk og stilig.

Spesifikasjoner
Kolleksjon US Collection
Min side