Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Flat Leather Bridle With Snap Hooks Working By Dyon

Produktnummer: 5730-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Flat Leather Bridle With Snap Hooks Working By Dyon er et hodelag laget av flat lær, og det har følgende egenskaper:

- Supple browband: Pannebåndet er laget av mykt og smidig lær, noe som bidrar til komfort for hesten.

- Throatlatch attached by snap hooks: Nakkestykket er festet med snap hooks, som er hurtigkroker. Dette gjør det enkelt å feste og løsne nakkestykket, slik at det kan tilpasses raskt og enkelt.

- Cheekpieces ending in snap hooks for changing bits quickly: Kinnstykkene har snap hooks i enden, noe som gjør det enkelt å bytte bitt raskt og uten behov for å feste eller løsne stropper.

- 1/2" (13 mm) detachable flash: Hodelaget inkluderer en 1/2 tomme (13 mm) bred flash-stropp som kan tas av og på etter behov. Flash-stroppen brukes til å stabilisere bittet og hindre at det glir i munnen på hesten.

Dyon Flat Leather Bridle With Snap Hooks Working By Dyon er utviklet med tanke på funksjonalitet og praktiske fordeler for rytteren. Snap hooks gjør det enkelt å justere og bytte ut deler av hodelaget, noe som gjør det ideelt for de som ønsker rask og enkel tilpasning under ridning.

Spesifikasjoner
Kolleksjon Working By Dyon
Min side