Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Hackamore Bridle New English Collection

Produktnummer: 5611-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Hackamore Bridle fra New English Collection er et spesielt hodelag designet for bruk med hackamore-bittet. Her er en beskrivelse av hodelagets viktige egenskaper:

- Slightly square-raised browband with decorative topstitching: Pannebåndet har en lett firkantet form og er dekorert med fine sømmer. Dette gir en elegant og stilig touch til hodelaget.

- Headpiece has a single cheekpiece for the hackamore: Hodelaget har en hodestropp med en enkelt kinnstropp som er spesifikt utformet for å passe hackamore-bittet. Denne designen sikrer riktig passform og funksjonalitet for hackamoren.

- Hackamore cheekpieces with adjustable strap under the cheeks to keep them in place: Hackamore-kinnstroppene har justerbare stropper under kinnene for å holde dem på plass. Dette sikrer at hackamoren sitter riktig og stabilt på hestens hode under bruk.

Dyon Hackamore Bridle fra New English Collection er et pålitelig og funksjonelt hodelag for bruk med hackamore-bittet. Med sitt design som inkluderer et lett firkantet pannebånd og enkelt kinnstropp, er det både stilfullt og praktisk. De justerbare stroppene under kinnene sikrer en trygg og behagelig passform for hackamoren. Dette hodelaget er ideelt for ryttere som foretrekker å bruke hackamore som et alternativ til tradisjonelle bitt.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side