Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Heavy Fleece Rug

Produktnummer: 5919-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse (cm)

Det tykke fleece-dekkenet er et elegant og tidløst dekken som også er svært praktisk.

  • Ull-lignende utseende
  • Absorberer svette eller vann
  • Holder hesten varm og tørr
  • 100 % polyester

Fordeler Den tidløse stilen på dette dekkenet gjør det til et must-have. Stoffet som brukes tørker raskt og transporterer fuktighet til overflaten av dekkenet. Svette og fuktighet fordamper raskt uten at hesten kjøles ned for fort.

Bruk Det tykke fleece-dekkenet kan brukes som et kjøledekken, et transportdekken eller et dekken for å gå til ringen.

Ergonomi Polyesterstoffet har et ull-lignende utseende, men i motsetning til ull, er flis lett å børste av. I tillegg er dekkenet mer holdbart og enklere å bruke fordi det kan vaskes, samtidig som det beholder kvaliteten.

Finish På manken ønsket vi å maksimere komforten for hesten din og fjerne ethvert press ved å sette saueskinn på kragen og fjerne sømmen der.

Vedlikeholdsguide Maskinvaskbar De fleste av våre produkter kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler likevel å vaske så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skader forårsaket av trommelen i vanlige vaskemaskiner. For tørking, legg den bare ut på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side