Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Dyon Long Bridge Breastplate US Collection

Produktnummer: 5888-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Dyon Long Bridge Breastplate fra US Collection: En Fusjon av Eleganse og Ytelse

Utforsk Dyon Long Bridge Breastplate fra den eksklusive US Collection – et mesterverk av design og funksjonalitet. Denne langbroede brystplaten er skapt for den dedikerte rytter som søker optimal ytelse uten å ofre estetikk.

Egenskaper:

  1. Langbroet Design: Den forlengede brostrukturen gir forbedret støtte og distribusjon av trykk, sikrer at salen forblir på plass under ulike forhold.
  2. Førsteklasses Lær: Håndverk av høy kvalitet kommer til uttrykk gjennom det myke, holdbare læret som gir en elegant finish og langvarig holdbarhet.
  3. Anatomisk Tilpasset: Med fokus på hestens komfort, er Dyon Long Bridge Breastplate nøye utformet for å følge hestens naturlige bevegelser og minimere eventuelle begrensninger.
  4. Presisjon og Detaljer: Fra de finurlige detaljene til den robuste maskinvaren, representerer denne brystplaten en blanding av tradisjon og moderne innovasjon.

Dyon Long Bridge Breastplate fra US Collection er mer enn bare et tilbehør – det er en utvidelse av rytterens lidenskap og dedikasjon til sporten. For de som søker det beste innen rideutstyr, tilbyr denne brystplaten en uovertruffen kombinasjon av stil, funksjon og holdbarhet.

Spesifikasjoner
Kolleksjon US Collection
Min side