Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Dyon Matte Large Crank Noseband Bridle With Flash New English Collection

Produktnummer: 5603-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Matte Large Crank Noseband Bridle With Flash er et hodelag som er spesielt designet for funksjonalitet og stil. Her er en detaljert beskrivelse av hodelagets forskjellige egenskaper:

- Supple V-shaped browband: Pannebåndet har en myk og smidig V-formet design. Dette gir en elegant og klassisk utseende til hodelaget.

- Supple anatomical 38 mm wide noseband: Nesebåndet er anatomisk utformet og har en bredde på 38 mm. Det er laget av mykt og smidig materiale som gir god komfort for hesten. Den anatomiske formen følger hestens ansikt og bidrar til å fordele trykket jevnt over neseområdet.

- Noseband available in matte leather, patent leather, or patent leather with white lining: Nesebåndet er tilgjengelig i forskjellige utførelser, inkludert matt skinn, patent skinn eller patent skinn med hvit fôr. Dette gir deg muligheten til å velge en stil som passer best til din personlige preferanse eller konkurransesituasjon.

- Pull-back closure mounted on a padded protective backing: Nesebåndet er utstyrt med en pull-back lukning som gir en sikker og justerbar passform. Lukningen er festet på en polstret beskyttende bakside, som bidrar til å forhindre ubehagelige trykkpunkter og friksjon mot hestens ansikt.

- 1/2” (13 mm) removable flash strap: Hodelaget er utstyrt med en avtagbar 1/2" (13 mm) flash-stropp. Flash-stroppen gir deg muligheten til å bruke hodelaget med eller uten flash-nesebåndet, avhengig av dine preferanser og treningsbehov.

Matte Large Crank Noseband Bridle With Flash er et hodelag som tilbyr funksjonalitet, komfort og stil. Med sin anatomiske design og justerbare egenskaper gir det en god passform og optimal komfort for hesten. Valgmuligheten mellom forskjellige materialer og fôringsalternativer gir deg muligheten til å tilpasse hodelaget etter din personlige stil. Den pull-back lukningen og den avtagbare flash-stroppen legger til praktiske funksjoner og fleksibilitet. Uansett om du bruker hodelaget til trening eller konkurranse, vil det gi deg en pålitelig og elegant løsning for dine rideturer.

Spesifikasjoner
Kolleksjon New English Collection
Min side